Embrapa Trigo Comunicado Técnico Online Nº 54, dez./2000

Referências Bibliográficas

BELL, J.M.; KEITH, M.O. Peas - How they fit into the Pork Industry? Saskatchewan Agriculture Development Fund. University of Saskatchewan. Canada. s.d.

CARROUEE, B.; GATEL, F., coord. Peas: utilization in animal feeding. Paris: UNIP/ITCF, 1995. 99 p.

GROSJEAN, F. Combining peas for animal feed. In: Hebblethwaite, P.D.; HEATH, M.C.; DAWKINS, T.C.K., (ed). The pea crop: a basis for improvement. London: Butterworths, 1985. p. 453-462.

RACZ, V.J. Composición nutricional de la arveja forrajera. p.5-8. In: Hickling, D. (ed). Arvejas canadienses- Guia de la indústria forrajera. 2 edición, 1997. Instituto Canadiense Internacional de Granos. p. 2-4.

RODRIGUES, L.A. Produção e industrialização de ervilha verde no Brasil. Informe Agropecuário, v.14. n.158. p. 55-56, 1989.

SLINKARD, A.E. Producción de arvejas en Canadá. In: Hickling, D. (ed). Arvejas Canadienses - Guia de la indústria forragera. 2 edición, 1997. Instituto Canadiense Internacional de Granos p. 2-4.

TOMM, G.O.; Giordano, L. de B.; Santos, H.P. dos: Rosinha, R.C. Leguminosas de grãos como alternativas de inverno. Passo Fundo: Embrapa Trigo, 1999. 6p. (Embrapa Trigo. Comunicado Técnico, 2).


Comunicado Técnico Online Nº 54Comunicado Técnico Online Nº 54 Publicações OnlinePublicações Online

Copyright © 2000, Embrapa Trigo